Bilde

Hva er en automatisk brannalarm og hvorfor bør du vurdere det?

Denne kampanjen er utgått.
No items found.

Hva er en automatisk brannalarm og hvorfor bør du vurdere det?

Vi nordmenn fyrer i peis og ovn, tenner levende lys og bruker mer og mer elektriske apparater i hjemmet - gjerne uten å være tilstede i hjemmet. Faren for å overbelaste el-anlegget i ens eget hjem blir større jo mer elektriske apparater man har i hjemmet og dessverre sier de fleste seg fornøyde med tradisjonelle brannvarslere dersom noe skulle skje. Men er det så lurt?

Som oftest er det forglemmelsen som utgjør den største brannfaren i et hjem. Det er viktig å danne gode vaner når det kommer til fyr og elektrisitet; om det så er det levende lyset man tente tidligere på kvelden eller komfyren som ble stående på etter matlagingen. Slukk og skru av. Tenk alltid nøye etter når en har bruktelektrisitet eller drevet med fyring. Skal en ut på reis er det viktig å sjekke at alt er skrudd av og dratt ut av veggen.

Det kan gå galt likevel og det er her den automatiske brannalarmen virkelig kommer til nytte.

Med direkte kobling til brannvesenet sikrer man seg tidlige utrykninger til eiendommen og jo tidligere man får hjelp, jo større kjangs er det for at en klarer å redde liv og eiendom. Er du ute et ærend eller ute på reis blir du som kontaktperson kontaktet så snart som mulig gjennom systemet dersom alarmen aktiveres.

Hvis sikkerhet er viktig for deg kan vi hos Norelco på det aller sterkeste anbefale at du vurderer et slikt system - enten det er snakk om hjemmet ditt, på hytta eller på arbeidsplassen din. Mange virksomheter og offentlige bygg har alleredeskaffet seg automatiske alarmer og bruker tryggheten som begrunnelse for valget av type brannalarm.

 

Forsikringsrabatt

De aller fleste forsikringsselskaper tilbyr rabatter dersom man installerer godkjente brannalarmanlegg. Ta kontakt med ditt forsikringsselskap og hør med de hvilken ordning de har på dette.

 

Behov for en sikkerhetssjekk?

Norelco utførerbrannforebyggende el-kontroller på eiendommen din, både privat og i næringsbygg. Vi utfører også elektrotermografering - som ved installasjon av automatiske brannvarslere kan gi ytterligere rabatter på din forsikring.

 

Spørsmål?

Nøl ikke med å kontakte oss dersom du ønsker å vite mer om brannsikkerhet i hjemmet eller på arbeidsplassen. Vi tilbyr gratis befaring og deler gjerne ut lure tips på veien.

icon of factory
Bedriftskunde
icon of telephone
Kontakt oss