Elsjekk kan forhindre brann.
Elsjekk kan forhindre brann.

Mange branner i bolighus starter i det elektriske anlegget. Norelco Elektro tilbyr elsjekker som kan forhindre disse brannene.

Denne kampanjen er utgått.
Ansattbilde
Torbjørn Håvås
Serviceleder privat & bolig

Kantar TNS har utført en undersøkelse for Norsk brannvernforening, DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) og forsikringsselskapet If. Undersøkelsen er gjort i anledning Brannvernuka, som pågår i disse dager og viser at to av ti huseierer ikke har gjennomført elsjekk på boligen sin. Halvparten av boligbrannene i Norge har en elektrisk årsak eller skyldes feil bruk av elektrisk utstyr, skriver Haugesunds Avis.

– Faresignaler som tyder på at noe kan være feil med det elektriske anlegget i boligen kan være misfarging av stikkontakter, blafring i lyspærer eller sikringer som går støtt og stadig, sier Anders Rørvik Ellingbø som er branningeniør og leder for skadeforebyggende avdeling i forsikringsselskapet If til Haugesunds Avis og legger til: 

– Alle boligeiere bør med jevne mellomrom sørge for at boligen får en full sjekk av det elektriske anlegget av en autorisert elektriker, sier Ellingbø.

Norelco Elektro har Veritas-sertifiserte montører for utføring av brannforebyggende elkontroller i boliger.

– En elsjekk av våre montører kan avdekke mange farlige situasjoner, og forhindre branner og andre skader på boligen, sier Gunnar Hansen som er daglig leder i Norelco Elektro.icon of factory
Bedriftskunde
icon of telephone
Kontakt oss