Foto av Vidar Hilde
Foto av Vidar Hilde

Norelco Elektro får nå en egen mann i Suldal, Vidar Hilde (36), er nyansatt servicemontør og skal jobbe tett med markedet i Suldal.

Kontakt oss
Bilde av Vidar Hilde
Vidar Hilde
Serviceelektriker
Send epost
Bilde av Vidar Hilde

Vidar er fra Suldalsosen, og flyttet nylig tilbake til Suldal med familien. Nå har han kjøpt et koselig 60-talshus på Sand som familien skal pusse opp. Når flytteplanene var i boks var han glad at denne ledige stillingen i elektrobedriften Norelco Elektro dukket opp.

‍I forbindelse med at Norelco Elektro nå styrker seg i Suldal tilbyr bedriften en kampanje der de som bor i Suldal kommune kan få gratis elsjekk av hus, hytte, næringsbygg eller landbruksbygg.

- Sjekken utføres visuelt ved at vi tar et overblikk i alle rom i bygningene og påpeker hva som etter vårt skjønn ikke er forskriftsmessig i installasjonen i forhold til dagens krav og forskrifter. Videre sjekkes tavler, inntak, hovedjording og andre vesentlige deler av installasjonene, sier daglig leder i Norelco Elektro, Gunnar Hansen og legger vekt på at elsjekken er beregnet på kunder som ønsker faglige tilbakemeldinger om sine tekniske anlegg samt råd og veiledning på utbedringer og oppgraderinger i anleggene som kan medføre både sikrere anlegg og rimeligere driftskostnader.

- Vårt tilbud om gratis sjekk av elektrisk anlegg og elektrotekniske anlegg har kun som formål å være et uforpliktende servicetilbud til kundene våre og må ikke forveksles med myndighetspålagte kontroller, forteller Hansen.

icon of factory
Bedriftskunde
icon of telephone
Kontakt oss