Bilde av Eivind og Leif Magne Nordbø Fotograf: Svein Egil Økland
Eivind og Leif Magne Nordbø ser lyst på fremtiden for elektroinstallatørfirmaet Norelco.

Vi har skiftet navn. Elektrobedriften vår ETR Elektro & Telecom i Haugesund går nå under navnet Norelco Elektro.

Denne kampanjen er utgått.
No items found.

Høsten 2017 kjøpte Eivind Nordbø og familiens investeringsselskap, Noatun AS opp ETR Elektro og Telecom og nå fremstår firmaet med nytt navn og ny profil. 

Det nye navnet Norelco signaliserer både at det er nye eiere i firmaet, samtidig som det konkretiserer hva bedriften tilbyr av tjenester. Det nye navnet og ikke minst den nye logoen vil også gjøre oss mer synlig i markedet på Haugalandet. Gunnar Hansen er daglig leder i Norelco Elektro. 

- Noatun AS er en aktiv industriell eier som har kompetanse og finansiell evne til å videreutvikle de selskapene som det blir investert i, sier Leif Magne Nordbø som er styreleder og eier i Norelco. 

- Vi forsterker det beste i selskapet for å bli bedre. Med digitaliseringen opplever vi en enormt spennende teknisk utvikling. Norelco leverer smarte løsninger, som sikrer gode energieffektive, miljøvennlige og økonomiske løsninger for kundene våre. For å bli tydeligere i kommunikasjonen via sosiale medier med kundene våre har vi nå endret og modernisert til Norelco Elektro. Vi mener navneendringen er et viktig signal til markedet om at Norelco  og de ansattes kompetanse representerer en energi besparende og miljøvennlig virksomhet med smarte løsninger, slår styreleder Nordbø fast.

Høsten 2017 kjøpte også Norelco den tidligere bedriften Regea Prosjekt som har kontor i Ølensvåg, og avdelingskontor i Skånevik. Regea Prosjekt skiftet da navn til Norelco Energi. Installatør Johan Strømsvold er daglig leder i selskapet som nå er i vekst på indre Haugalandet og i Ryfylke.

Elektrohistorien til Norelco startet i Haugesund Elektro Service som i 1996 ble oppkjøpt av Umo Elektro. UMOE ble solgt til ABB i 2000, og i 2001 solgte ABB den landbaserte virksomheten og kjøperne etablerte ETR Elektro & Telecom. Nå skifter bedriftene altså navn til Norelco, og fremtiden ser lys ut.

- Norelco er en regional elektroinstallatør og er nå også etablert i Vindafjord. Vi ser allerede resultater av den nye strategien for selskapet ettersom prognosen for 2018 viser betydelig høyere omsetningsvekst i forhold til 2017. Markedsmulighetene de neste årene ser bedre ut med mange større og varierte utbygginger i hele regionen, sier styreleder Leif Magne Nordbø.

Han forteller at bedriften brenner for å skape en god og trygg arbeidsplass og tilbyr årlig inntak av lærlinger. Noe selskapet mener er viktig for å sikre fremtidig arbeidskraft, samtidig som de bygger opp et kompetansemiljø i en næring i utvikling. Norelco leverer smarte el-løsninger til privat virksomhet, offentlige aktører og regionens utbyggere.

 

For mer informasjon, ta kontakt med

Styreleder og eier i Norelco,

Leif Magne Nordbø 

Phone: +47 90 93 22 77

Mail: leno@smedsvik.no

icon of factory
Bedriftskunde
icon of telephone
Kontakt oss