Bilde

Noen tips i forbindelse med oppussing

Denne kampanjen er utgått.
No items found.

Skal du pusse opp? Da er det noen feller vi ønsker å tipse deg om som kan være lurt å holde seg unna. Gode forberedelser er nøkkelen til et vellykket prosjekt uten uforutsette utgifter. 

  1. Få inn en elektriker på befaring så tidlig som mulig i prosessen

    Jo tidligere du får inn en elektriker på befaring jo flere gode løsninger kan du få hos oss; løsninger som innfelte lamper, skjulte ledninger, smart-styring av varme fra app, nattlys i gangen og varmekabler i gulvet for å nevne noen. Samtidig har kanskje en elektriker hos oss gode forslag til hva dere kan gjøre som dere kanskje ikke har tenkt på selv. Den vanligste feilen folk gjør når de pusser opp er å vente med å kontakte elektriker. Det kan ende opp med å bli mye dyrere enn først tenkt for sluttkunden.
  2. Budsjett

  3. Lag budsjett og hold deg til det. Er du usikker på hva ting koster er du lur og tar kontakt med en elektriker og ber om priser på det dere trenger. Vi hører titt og ofte at «det blir jo alltid dyrere enn først antatt når en pusser opp». Men det trenger ikke alltid å stemme. Dårlig planlegging og gjennomføring bidrar til at et prosjekt kan bli dyrere enn planlagt. Planlegg godt både med tanke på budsjettet og gjennomføringen. De fleste håndverkere gir fastpriser og er flinke til å holde seg til prisen. Da slipper du uforutsette utgifter. Som jo er det kjipeste.
  4. La fagarbeidere ta seg av arbeidet

    Det er så mange som tar saken i andre hender for å gjøre et prosjekt rimeligere. Det hender at vi i Norelco ser arbeid som er gjort veldig bra, men det gjør det ikke lovlig av den grunn. Og de timene v bruker ekstra på å rette opp i feil ender ofte opp med å bli dyrere for sluttkunden enn dersom vi hadde kommet inn i bildet fra start. Så og si alt arbeid som skal utføres forsvarlig og lovlig i dag, krever besøk av en elektriker. Skulle det uheldigvis oppstå en situasjon, er det så utrolig viktig at det finnes dokumentasjon på det arbeidet som er gjort.

Ta kontakt med oss her dersom du ønsker å bookebefaring av oss. Vi er klare til å hjelpe.

icon of factory
Bedriftskunde
icon of telephone
Kontakt oss