Viktig melding

Norelco Elektro vil forsøke og opprettholde mest mulig normal drift framover ifm. COVID-19 viruset

Denne kampanjen er utgått.
Ansattbilde
Gunnar Hansen
Daglig leder

Nasjonale helsemyndigheter har innført omfattende tiltak for å forhindre smittespredning og norsk næringsliv oppfordres til å begrense fysisk kontakt mellom grupper av personer de neste ukene. Norelco Elektro vil forsøke og opprettholde mest mulig normal drift framover samtidig som vi ønsker å vise samfunnsansvar og bidra til å forebygge Korona smitte.

Gjennom vårt arbeid er vi i kontakt med andremennesker. Samtidig skal vi ikke å risikere smitte for hverken våre ansatte eller kunder. 

Norelco Elektro vil holde kontoret åpent, men ønsker kun besøk etter avtale, ingen uanmeldte personer.
Som følge av den nåværende situasjonen må også noen av våre medarbeidere jobbe fra hjemmekontor i en periode fremover

Vi skal i denne krevende perioden fortsatt stå til tjeneste for deg som kunde, løse dine elektrotekniske behov og hjelpe deg der vi kan.

Du er alltid velkommen til å ta kontakt med oss. Ring oss fortsatt på Tlf. 52845150, Gunnar 93457466 , Torbjørn 93457477 og Eivind 93457461, eller besøk vår nettside www.norelcoas.no. Vi kan også ta møter med deg på Teams, Skype eller telefon. Vi ønsker å opprettholde den gode kundedialogen og samtidig forhindre ytterligere smitte av Koronaviruset. 

Den nye situasjonen vil kreve mye av alle fremover, la oss sammen prøve å holde hjula i gang som best vi kan slik at flest mulig har strøm til vitale og viktige funksjoner. 


Med vennlig hilsen

Gunnar Hansen
Daglig leder
Norelco Elektro

icon of factory
Bedriftskunde
icon of telephone
Kontakt oss