Norelco Elektro
søker
Elektriker

ER DU VÅR NYE ELEKTRIKER?

Som elektriker vil du ha en variert og interessant jobb hvor du arbeider med installasjon, tekniske løsninger og utbedringer hos kunden. Du vil og utføre feilsøking, oppretting og reparasjoner av elektroutstyr som er skadet, noe som kan skje under driften av elektrosystemene.

Sentrale arbeidsoppgaver

Som vår nye Elektriker vil du sammen med nærmeste leder planlegge og utføre arbeidet samt følge opp utstyrsleveranser fra ordre til levering og oppstart. Du vil ha fokus på fremdrift, godøkonomi, fornøyde kunder og HMS. En del av arbeidsoppgavene kan være å følge opp avtaler og kontakt med kunder.

Kvalifikasjoner

  • Du har gjerne minimum 3-5års erfaring fra elektroarbeid hos industriell entreprenør eller elektroinstallatør
  • Du har solid erfaring fra selvstendigproblemløsning samt gjennomføring av elektrotekniske prosjekter, fortrinnsvis bolig, industri og næringsprosjekter

Egenskaper

  • Du har god kommersielltilnærming og stor arbeidskapasitet 
  • Du er nysgjerrig og prøver å finne gode løsninger
  • Du har god fagligkompetanse og trives med oppgavene
  • Du har godekommunikasjons- og samarbeidsevner 
  • Du er strukturert og har evne til å arbeide selvstendig

Vi tilbyr:

  • Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver
  • Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser
  • Godt arbeidsmiljø

Om arbeidsgiveren

NORELCO er en av markedslederne innen leveranser av elektrotekniske systemløsninger til private, offentlig virksomhet og næringsindustri. Bedriften har i underkant av 30 ansatte og vi har mange interessante oppgaver å løse i tiden fremover. NORELCO har et omdømme som en pålitelig og samarbeidsorientert leverandør som gjør sitt ytterste for å tilfredsstille kunden.

NORELCO har en fleksibel og kompetent og trivelig organisasjon som har en godmarkedsposisjon og vi har tydelige planer om å videreutvikle selskapet og ansatte fremover.

Vi tilbyr deg en spennende rolle i et solid selskap hvor du blir en viktigbidragsyter og kollega. NORELCO har mangemotiverte og dyktige medarbeidere som trives med å finne løsninger på kompliserte og komplekse problemstillinger, sammen tar vi og godt vare på både nye og eksisterende kunder.

For å lykkes som Elektriker hos oss har du godt humør og gode kommunikasjonsevner, er faglig kompetent og liker oppgavene du har. Du er en lagspiller som trives på jobb og kan vise til positive resultater fra tidligere roller.

Send søknaden på mail til; gunnar@norelcoas.no

Ta gjerne kontakt med daglig leder Gunnar Hansen på tlf 934 57 466 dersom du ønsker avklaringer eller har spørsmål om stillingen. Se også: www.norelcoas.no

Søknadsfrist SNAREST!

Send søknad
icon of factory
Bedriftskunde
icon of telephone
Kontakt oss