Norelco Elektro
søker
Elektroinnstallatør - Søknadsfrist 21. oktober

ER DU VÅR NYE INSTALLATØR

Som installatør vil du ha det faglige ansvaret for installasjonsarbeidene og at selskapet leverer i samsvar med kundekrav, lover og forskrifter. Du har utstrakt kundekontakt, utarbeidelse av tilbud og oppfølging av prosjekter under gjennomføring. Du rapporterer til daglig leder og har stor påvirkningskraft gjennom deltagelse i ledergruppen.

Sentrale arbeidsoppgaver

Som vår nye installatør vil du planlegge og lede det daglige arbeidet samt følge opp det tekniske løsningene frem til overlevering. Du vil utforme og drive prosjektene med fokus på elsikkerhet, god økonomi og fornøyde kunder. En del av arbeidsoppgavene er å følge opp entreprisekontrakter med kunder og leverandører.

Kvalifikasjoner

  • Du er elektroinstallatør gr L
  • Du har gjerne 3-5 års erfaring fra industriell entreprenør eller elektroinstallatør
  • Du har erfaring fra tilbud og kalkulasjonsarbeid samt gjennomføring av elektrotekniske prosjekter, fortrinnsvis industri og næringsprosjekter

Egenskaper

  • Du har god kommersiell tilnærming og arbeidskapasitet
  • Du er dyktig, faglig interessert og drives av å finne gode løsninger
  • Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • Du er strukturert og har evne til å arbeide selvstendig

Vi tilbyr:

  • Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver
  • Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser
  • Godt arbeidsmiljø

Om arbeidsgiveren

NORELCO er en av markedslederne innen leveranser av elektrotekniske systemløsninger til offentlig virksomhet og næringsindustri. Bedriften har i underkant av 40 ansatte og vi har mange interessante prosjekter i tiden fremover. NORELCO har et omdømme som en pålitelig og samarbeidsorientert leverandør som gjør sitt ytterste for å tilfredsstille kunden.

NORELCO har en fleksibel og kompetent organisasjon som har en god markedsposisjon og klare planer om å videreutvikle selskapet også fremover. Vi har mange motiverte og dyktige medarbeidere som trives med å finne løsninger på kompliserte og komplekse problemstillinger, sammen tar vi godt vare på nye og eksisterende kunder.

Send søknaden på mail til; post@norelcoas.no

NB: Søknadsfrist 21. oktober.

Ta gjerne kontakt med daglig leder Gunnar Hansen på tlf 934 57 466 eller styreleder Leif Magne Nordbø tlf 909 32277 dersom du ønsker avklaringer eller har spørsmål om stillingen. Se også: www.norelcoas.no

Send søknad
icon of factory
Bedriftskunde
icon of telephone
Kontakt oss