Norelco Elektro
søker
Lærling elektriker

VI BRENNER FOR Å SKAPE EN INTERESSANT ARBEIDSPLASS MED GODT HUMØR

LÆRLING ELEKTRIKER

Som elektriker lærling vil du ha en markedsfokusert jobb hvor du arbeider med teknisk support og utbedringer hos kunden. Du vil få opplæring i å utføre feilsøking, feilretting og reparasjoner som kan skje under driften av elektro og automasjonssystemet.

Du vil være med på gjennomføringen av inspeksjoner og forebyggende vedlikehold, bidra med til enhver tid å sikre den tekniske tilgjengeligheten til system samtidig å se på å utføre forbedringsarbeid og optimalisering av system.

 

Sentrale arbeidsoppgaver

Som vår nye Lærling elektriker vil bli opplært til å planlegge og utføre arbeid og følge opp utstyrsleveranser fra ordre til levering, komplett installasjon og oppstart. Du vil med andre ha fokus på fremdrift, god økonomi, fornøyde kunder og HMS. En del av arbeidsoppgavene er å være med på å følge opp serviceavtaler med kunder og leverandører.

Kvalifikasjoner

  • VG1 & VG2 elektro.

Egenskaper

  • Du har god kommersiell tilnærming og stor arbeidskapasitet.
  • Du er kreativ, nysgjerrig og drives av å finne gode løsninger som gjør at vi strekker oss litt lengre.
  • Du har stor interesse for faget.
  • Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.
  • Du er proaktiv, strukturert og har evne til å arbeide selvstendig sammen med kollegaer.

Vi tilbyr

  • Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver.
  • Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser.
  • Godt arbeidsmiljø.

 

Om arbeidsgiveren

NORELCO er en av markedslederne innen leveranser av elektrotekniske systemløsninger til private, offentlig virksomhet og næringsindustri. Bedriften har i underkant av 30 ansatte og vi har mange interessante oppgaver å løse i tiden fremover. NORELCO har et omdømme som en pålitelig og samarbeidsorientert leverandør som gjør sitt ytterste for å tilfredsstille kunden.

Norelco har en fleksibel og kompetent organisasjon som har en god markedsposisjon og klare planer om å videreutvikle selskapet og ansatte fremover.

Vi tilbyr deg en spennende rolle i et solid selskap i vekst hvor du blir en viktig bidragsyter og kollega. Norelco har mange motiverte og dyktige medarbeidere som trives med å finne løsninger på kompliserte og komplekse problemstillinger, sammen tar vi og godt vare på nye og eksisterende kunder.

For å lykkes som Lærling hos oss har du godt humør og gode kommunikasjonsevner, synlig og tydelig. Du er en lagspiller som trives på jobb.

Send søknaden på mail til; gunnar@norelcoas.no

Ta gjerne kontakt med daglig leder Gunnar Hansen på tlf 934 57 466 dersom du ønsker avklaringer eller har spørsmål om stillingen. Se også: www.norelcoas.no

Søknadsfrist 20.02.2023

Send søknad
icon of factory
Bedriftskunde
icon of telephone
Kontakt oss