Norelco Elektro
søker
Service-elektriker

ER DU VÅR NYE SERVICE-ELEKTRIKER

SERVICE-ELEKTRIKER

Som service-elektriker vil du ha en markedsfokusert jobb hvor du arbeider med installasjon av tekniske løsninger og utbedringer hos kunden. Du vil utføre feilsøking, oppretting og reparasjoner som kan skje under driften av elektro og systemet. 

Sentrale arbeidsoppgaver

Som vår nye service-elektriker vil du planlegge og utføre arbeidet samt følge opp utstyrsleveranser fra ordre til levering og oppstart. Du vil ha fokus på fremdrift, god økonomi, fornøyde kunder og HMS. En del av arbeidsoppgavene er å følge opp serviceavtaler med kunder og leverandører. 

Kvalifikasjoner

  • Du har gjerne minimum 3-5 års erfaring fra servicearbeid hos industriell entreprenør eller elektroinstallatør
  • Du har solid erfaring fra selvstendig problemløsning samt gjennomføring av elektrotekniske prosjekter, fortrinnsvis bolig, industri og næringsprosjekter

Egenskaper

  • Du har god kommersiell tilnærming og stor arbeidskapasitet 
  • Du er kreativ, nysgjerrig og drives av å finne gode løsninger 
  • Du har god faglig kompetanse 
  • Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner 
  • Du er strukturert og har evne til å arbeide selvstendig

Vi tilbyr:

  • Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver
  • Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser
  • Godt arbeidsmiljø

Om arbeidsgiveren

NORELCO er en av markedslederne innen leveranser av elektrotekniske systemløsninger til offentlig virksomhet og næringsindustri. Bedriften har i underkant av 40 ansatte og vi har mange interessante oppgaver å løse i tiden fremover. NORELCO har et omdømme som en pålitelig og samarbeidsorientert leverandør som gjør sitt ytterste for å tilfredsstille kunden. 

NORELCO er en fleksibel og kompetent organisasjon som har en god markedsposisjon og klare planer om å videreutvikle selskapet og ansatte fremover. 

Vi tilbyr deg en spennende rolle i et solid selskap i vekst hvor du blir en viktig bidragsyter og kollega. NORELCO har mange motiverte og dyktige medarbeidere som trives med å finne løsninger på kompliserte og komplekse problemstillinger, sammen tar vi godt vare på nye og eksisterende kunder.

For å lykkes som service-elektriker hos oss har du godt humør og gode kommunikasjonsevner, er faglig kompetent, synlig og tydelig. Du er en lagspiller som trives på jobb og kan vise til positive resultater fra tidligere roller.

Ta gjerne kontakt med daglig leder Gunnar Hansen på tlf 934 57 466 dersom du ønsker avklaringer eller har spørsmål om stillingen. Se også: www.norelcoas.no

Søknadsfrist 14.04.2019

Send søknaden på mail til; gunnar@norelcoas.no

Send søknad
icon of factory
Bedriftskunde
icon of telephone
Kontakt oss