Norelco Elektro
søker
Service Elektriker

ER DU VÅR NYE SERVICE-ELEKTRIKER

SERVICE-ELEKTRIKER

Som Service - elektriker vil du ha en variert og interessant jobb hvor du arbeider med installasjon, tekniske løsninger og utbedringer hos kunden. Du vil og utføre feilsøking, oppretting og reparasjoner av elektroutstyr som er skadet, noe som kan skje under drift av elektrosystemer.

Sentrale arbeidsoppgaver

Som vår nye Service - elektriker vil du sammen med nærmeste leder planlegge og utføre arbeidet samt følge opp utstyrsleveranser fra ordre til levering og oppstart. Du vil ha fokus på fremdrift, god økonomi, fornøyde kunder og HMS. En del av arbeidsoppgavene kan være å følge opp avtaler og kontakt direkte med kunder.

Kvalifikasjoner

  • Du har gjerne minimum 3-5 års erfaring fra servicearbeid hos industriell entreprenør eller elektroinstallatør
  • Du har solid erfaring fra selvstendig problemløsning samt gjennomføring av elektrotekniske prosjekter, fortrinnsvis bolig, industri og næringsprosjekter

Egenskaper

  • Du har god kommersiell tilnærming og stor arbeidskapasitet 
  • Du er kreativ, nysgjerrig og drives av å finne gode løsninger 
  • Du har god faglig kompetanse 
  • Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner 
  • Du er strukturert og har evne til å arbeide selvstendig

Vi tilbyr:

  • Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver
  • Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser
  • Godt arbeidsmiljø

Om arbeidsgiveren

NORELCO er en av markedslederne innen leveranser av elektrotekniske systemløsninger til private, offentlig virksomhet og næringsindustri. Bedriften har i underkant av30 ansatte og vi har mange interessante oppgaver å løse i tiden fremover. NORELCO har et omdømme som en pålitelig og samarbeidsorientert leverandør som gjør sitt ytterste for å tilfredsstille kunden.

NORELCO har en fleksibel og kompetent og trivelig organisasjon som har en godmarkedsposisjon og vi har tydelige planer om å videreutvikle selskapet og ansatte fremover.

Vi tilbyr deg en spennende rolle i et solid selskap hvor du blir en viktigbidragsyter og kollega. NORELCO har mangemotiverte og dyktige medarbeidere som trives med å finne løsninger på kompliserte og komplekse problemstillinger, sammen tar vi og godt vare på både nye og eksisterende kunder.

For å lykkes som service-elektriker hos oss har du godt humør og gode kommunikasjonsevner, er faglig kompetent, synlig og tydelig. Du er en lagspiller som trives på jobb og kan vise til positive resultater fra tidligere roller.

Send søknaden på mail til; gunnar@norelcoas.no

Ta gjerne kontakt med daglig leder Gunnar Hansen på tlf 934 57 466 dersom du ønsker avklaringer eller har spørsmål om stillingen. Se også: www.norelcoas.no

Søknadsfrist SNAREST!

Send søknad
icon of factory
Bedriftskunde
icon of telephone
Kontakt oss