Bilde av lyslenke i hage.
Lyslenker ute skaper alltid god stemning, om det er til hagefesten eller i adventstida. Magasinet Vi i Villa har gode tips til hvordan du skaper den beste lyssettingen ute.
No items found.

Skal du pynte huset ditt, og ikke bare en busk bør du skrive ut bilde av huset og tegne på hvor lyslenkene skal være, mener de. Vi i Villa legger også vekt på at det er viktig at en måler opp hvor mange meter lyslenker en trenger, og vurder gjerne om du skal investere i fjernstyrt belysning, slik at du tenner lysene mens du er inne. Det kan spesielt komme godt med i vinterkulden.

- Hvis du vil henge opp lyskilder langs taket kan du eventuelt overveie om du skal installere små stål- eller plastikkroker med et par meters mellomrom. Det gjør også jobben enklere de neste årene. Skal lyslenkene sitte langs takrennen kan du bruke klemmer eller klips, skriver redaksjonen i Vi i Villa.

De viser også til at en bør bestemme hva slags lys du skal bruke i hagen ut i fra hvor du skal henge det, er det velklippet busk kan det holde med et lysnett, viss ikke passer det best med en lyslenke.

icon of factory
Bedriftskunde
icon of telephone
Kontakt oss