Brann & Sikkerhet
Bilde av gammel sikringsskap som tar fyr.
Mange branner i hus og næringsbygg starter i utdatert elektrisk anlegg eller apparat.

Norelco vil gjerne bidra til at ditt hjem og arbeidssted er trygt. Vi kan hjelpe deg med forebyggende tiltak og løsninger for å unngå brann i elektriske anlegg eller apparat.

Alt for mange branner starter i elektriske anlegg og elektroinstallasjon, vi ønsker å redusere det tallet. Vi er din sparringpartner i el-vurdering av hus, hytte, landbruksbygg og næringsbygg. Vi viser deg også hvilke tiltak som reduserer brannfaren og som gjør hverdagen din tryggere.

Elkontroll

Vi utfører alle typer elkontroller som brannforebyggende elkontroll bolig, elkontroll i landbruksbyg og elkontroll næringsbygg, vi utfører også elektrotermografering.

Ved godkjent elkontroll av boligen eller bygget kan du få rabatt på din forsikring i ditt forsikringsselskap.

Ta kontakt med ditt forsikringsselskap om dette.

Alarm

Vi installerer også automatiske brannalarmanlegg i landbruksbygg på gårdsbruk og gartnerier. 

MAGNUM 25 er en kraftig analog adresserbar brannalarmsentral med nettverksmuligheter. Et høyt nivå av redundans og backupløsninger gjør at MAGNUM 25 er godt i stand til å kontrollere de mest komplekse installasjoner.

Sertifiseringer

Vi er sertifisert av Teknologisk Institutt til å utføre prosjektering, installasjon, idriftsettelse, kontroll og teknisk behandling av automatiske brannalarmanlegg, samt å utføre uavhengig kontroll av automatiske brannalarmanlegg.

Vi er sertifisert av Det Norske Veitas (DnVGL) til å utføre elkontroll i henhold til NEK405 «Elkontroll i bolig og næringsbygg». Ved godkjent elkontroll av boligen eller bygget kan du få rabatt på din forsikring i ditt forsikringsselskap.

icon of factory
Bedriftskunde
icon of telephone
Kontakt oss