Elektro & Rådgivning
Norelco ansatt installerer lysbryter
Vi tilbyr elektriske løsninger både i nybygg og i renoveringsprosjekt.

Du møter mange elektriske utfordringer i din hverdag. Vi i Norelco vil gjerne vere din rådgiver og sparringpartner for å finne gode og smarte løsninger.

Skal det bygges nytt hus, hytte, bygges på eller foretas oppgradering av et eksisterende anlegg kan Norelco stå for alt fra planlegging til gjennomføring og godkjenning av anlegget. Vi har nyttige løsninger som kan bli viktige i byggeprosessen. Norelco utfører også elektrisk installasjon i tilbygg, oppgraderinger eller modifikasjoner av bygg, nytt kjøkken, nytt bad, varmekabler med mer.

Spesialtilspassing

Til eiere av nærings- og industribygg tilbyr vi spesialtilpassede IK/KS systemer (Internkontroll/kvalitetssikring) som ivaretar både myndighetspålagte krav og egne behov for jevnlig vedlikehold og service på alle elektrotekniske installasjoner i nevnte bygg.

Installasjon

Vi utfører installasjon i landbruksbygg og næringsbygg, og er kvalifisert til å utføre installasjon av instrument rør, type Swagelok, Parker Hannifin og Gyrolok, i henhold til OLF Guidelines OLF 120, både landbasert og offshore. Ta kontakt enten dette gjelder reparasjoner, service, utvidelser og påbygg, eller nye installasjoner.

Ønsker du å vite mer, eller bestille en gratis befaring? Legg igjen telefonnummer under, så ringer vi deg opp

Takk! Innsendingen din er mottatt!
Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.