Service og reparasjon
Illustrasjonsbilde
Vi tilbyr elektriske løsninger både i nybygg og i renoveringsprosjekt.

Skal du bygge nytt hus eller pusse opp? Lurer du på hvilken oppvarming du bør satse på? Ønsker du best belysning i næringsbygget ditt? Vi i Norelco ønsker å vere din sparringpartner slik at vi sammen finner frem til de beste løsningene.

Vi leverer både små og store serviceoppdrag. Gjennom flere år i bransjen har vi opparbeidet oss erfaring og kompetanse til å utføre alle typer elektro- og telecomoppdrag, både i privat- og bedriftsmarkedet på hele Haugalandet.

Vi ønsker at dine behov som kunde alltid blir ivaretatt hos oss, vi har som mål å levere de gode løsningene for å gi huset eller hytta nødvendige oppgraderinger.

El-sjekk

Vi er sertifiserte til å utføre el-sjekk i henhold til forsikringskrav og retningslinjer som anbefaler sjekk av bolig hvert 5. år og industrianlegg hvert 2–3 år.

Vi kan blant annet tilby:

  • Elektrisk rådgiving, planlegging og montering i oppussing av bolig eller hytte, inkludert belysning, oppvarming og strømnett.
  • Montering av oppdatert lydsystem
  • Rådgiving om sparetiltak innen varme og lys, deriblant ENØK-tiltak.
  • Unngå skader på hus og hytte, som vannlekkasje på grunn av kulde
  • Rådgiving og tiltak innen brannsikkerhet. Oppgradering av sikringsskap.
  • Temografering for avdekking av feil og mangler i elektriske anlegg, samt utarbeidelse av tilpassede lovpålagte IK/KS – systemer for bedrifter.
  • Installering av elbillader, hjemmeladestasjon der du lader til daglig. I tillegg gir vi gode råd om hvordan du best kan sikre god lading av elbil.

Ønsker du å vite mer, eller bestille en gratis befaring? Legg igjen telefonnummer under, så ringer vi deg opp

Takk! Innsendingen din er mottatt!
Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.
icon of factory
Bedriftskunde
icon of telephone
Kontakt oss