Service & Reparasjon
Panser på firmabiler oppstilt på rekke.
Vi tilbyr elektriske løsninger både i nybygg og i renoveringsprosjekt.

Skal du bygge nytt hus eller pusse opp? Lurer du på hvilken oppvarming du bør satse på? Ønsker du best belysning i næringsbygget ditt? Vi i Norelco ønsker å vere din sparringpartner slik at vi sammen finner frem til de beste løsningene.

Vi leverer både små og store serviceoppdrag. Gjennom flere år i bransjen har vi opparbeidet oss erfaring og kompetanse til å utføre alle typer elektro- og telecomoppdrag, både i privat- og bedriftsmarkedet på hele Haugalandet.

Vi ønsker at dine behov som kunde alltid blir ivaretatt hos oss, vi har som mål å levere de gode løsningene for å gi huset eller hytta nødvendige oppgraderinger.

El-sjekk

Vi er sertifiserte til å utføre el-sjekk i henhold til forsikringskrav og retningslinjer som anbefaler sjekk av bolig hvert 5. år og industrianlegg hvert 2–3 år.

Vi kan blant annet tilby:

  • Elektrisk rådgiving, planlegging og montering i oppussing av bolig eller hytte, inkludert belysning, oppvarming og strømnett.
  • Montering av oppdatert lydsystem
  • Rådgiving om sparetiltak innen varme og lys, deriblant ENØK-tiltak.
  • Unngå skader på hus og hytte, som vannlekkasje på grunn av kulde
  • Rådgiving og tiltak innen brannsikkerhet. Oppgradering av sikringsskap.
  • Temografering for avdekking av feil og mangler i elektriske anlegg, samt utarbeidelse av tilpassede lovpålagte IK/KS – systemer for bedrifter.
  • Installering av elbillader, hjemmeladestasjon der du lader til daglig. I tillegg gir vi gode råd om hvordan du best kan sikre god lading av elbil.

Ønsker du å vite mer, eller bestille en gratis befaring? Legg igjen telefonnummer under, så ringer vi deg opp

Takk! Innsendingen din er mottatt!
Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.