Din elektriske hverdag

Hjemme hos deg er det du som bestemmer hvordan du vil ha det.

Vi kan hjelpe deg med alt som har med elektriske installasjoner å gjøre. Og da snakker vi ikke bare om sikringsskap og stikkontakter. Faget vårt omfatter også lyd- og lysanlegg, med fiberløsninger og trådløse opplegg, alarmer i alle slags fasetter, energismarte varmeløsninger, klimatekniske opplegg – for å nevne noe. Vi påtar oss alle typer oppdrag som det går strøm gjennom. Vi prosjekterer og installerer nytt, kontrollerer og oppgraderer eksisterende anlegg.

I dag er det forøvrig nesten en selvfølge at du tar elektrikeren med i planleggingen når du skal bygge nytt. I dette faget kommer nemlig nyhetene rasende fort. Og da tenker vi spesielt på smarthusteknologien og de automatiserte styringssystemene som får alle de tekniske installasjonene dine til å spille sammen, gjøre hverdagen din enklere og mer komfortabel. Det er et av våre spesialfelt. Det kan du lese litt mer om under “Smarthus”.

 

Tilbud på Elkontroll Bolig , i hht NEK 405-2 NOK 3.500,- inkl mva.

Brannforebyggende elkontroll som bør utføres hvert 5 år i boligen. Målet med elkontrollen er å avdekke feil og mangler. Flere forsikringsselskap gir rabatt på forsikringen dersom du gjennomfører en elkontroll og utbedrer eventuelle feil og mangler som avdekkes. Ta kontakt for mer informasjon.

Kjøring inntil 50 km t/r fra Norheim.

Komfyrvakt trådløs til kun 5.000,-

Prisen inkluderer Mkomfy 25R komfyrvakt og montering på eksisterende komfyrstikk.

Kjøring inntil 50 km t/r fra Norheim.

Bestill elektriker 

Send oss melding her

Kryss av for valg